skip to Main Content
Menu
+45 42952035 anders@khag.dk
[vc_row css=”.vc_custom_1537444780101{border-top-width: 0px !important;border-right-width: 0px !important;border-bottom-width: 1px !important;border-left-width: 0px !important;padding-top: 60px !important;border-left-color: #ffffff !important;border-left-style: solid !important;border-right-color: #ffffff !important;border-right-style: solid !important;border-top-color: #ffffff !important;border-top-style: solid !important;border-bottom-color: #ffffff !important;border-bottom-style: solid !important;}”][vc_column width=”1/2″ css=”.vc_custom_1537444789935{margin-bottom: 0px !important;padding-bottom: 30px !important;}”][vc_column_text css=”.vc_custom_1556186659825{margin-bottom: 5px !important;}”]Et podcast behøver ikke nødvendigvis bare at bestå af to talende hoveder.

Vi ved, at folk tuner ud af podcasts, ikke kun på grund af dårlig lyd, men på grund af dårlige lytteoplevelser.

Din unikke historie er for god til det.

Vi elsker at eksperimentere med format, cut og lydeffekter for at få dig og din virksomhed til at lyde så interessante og gribende som muligt, og så folk vil lytte i timevis.

Vi har lavet et podcast udelukkende om alpint skiløb. Vi har lavet et helt podcastafsnit om salt (ja, folk lyttede faktisk til det). Og vi har hjulpet større virksomheder give slip på deres forglemte intranets og i stedet inspirere deres medarbejdere med motiverende historier indefra virksomheden – som deres medarbejdere kunne lytte til på vej hjem fra arbejde.

Samtidig er podcast relativt lette og billige at producere i forhold til andre medier som video.[/vc_column_text][vc_column_text]Vi har en god pris, og du kan vælge forskellige måder at arbejde med os på, afhængigt af dine behov:

Fuld podcastproduktion

Vi skriver manuskriptet baseret på den historie, du vil fortælle. Vi optager, redigerer, justerer og skaber det endelige produkt.

Pris: Det varierer afhængigt af dit specifikke projekt, men er ca. 24.995 DKK for en professionel podcastepisode.

Lydredigering

Du optager podcastet selv, og får vi det til at lyde fantastisk. Hvad vi gør her, er nærmest som at luge ud eller lave korrekturlæsning: Vi fjerner rumklang, tilføjer lydeffekter og musik og redigerer lydfilen for at gøre din podcastepisode så lækker at lytte til som muligt.

Pris: Det varierer afhængigt af dit specifikke projekt, men starter ved 1.900 DKK for en podcast episode.[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_single_image image=”453″ visibility=”visible-desktop”][vc_empty_space][vcex_button url=”/contact/” target=”blank” title=”Let’s Get Started” hover_animation=”float-shadow” style=”outline” align=”center” color=”black” text_transform=”uppercase” font_weight=”normal” font_size=”1.25em” border_radius=”99px” letter_spacing=”2px” font_padding=”12px 30px”]Kontakt os her med dine ønsker og behov[/vcex_button][vc_empty_space][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/2″][/vc_column][vc_column width=”1/2″][/vc_column][/vc_row]