skip to Main Content
Menu
+45 42952035 anders@khag.dk
[vc_row column_spacing=”0px”][vc_column margin_bottom=”0px”][vc_cta h2=”” shape=”square” style=”flat” el_width=”xs”]Bliv AC-Praktikant Efterår 2020[/vc_cta][vcex_spacing][vc_custom_heading text=”KhAg – Podcast Made By er” google_fonts=”font_family:Quicksand%3A300%2Cregular%2C700|font_style:400%20regular%3A400%3Anormal”][vcex_spacing][vc_column_text]… et dedikeret podcastbureau, der hjælper større virksomheder med at lave podcasts, så de kan nå nye kunder, styrke deres brand og forbedre forholdet til deres publikum.

Med dedikeret mener vi, at det her er det eneste, vi laver. Vi laver ikke lyd til tv eller radio – vi er 100% fokuserede på podcasts – hvilket gør os til din nummer ét podcastspecialist i Danmark.

Vi både skaber og hjælper med at lave smukke podcasts, der bevæger og begejstrer dit publikum. Det værste, vi ved, er kedelige podcasts med dårlig lyd. Din historie fortjener en storslået fortælling – og vi ved, hvordan man får det til at lyde lækkert og gribende i dit publikums ører.

Vi har hjulpet store virksomheder som Mærsk og Roche med at føre deres historier ud i livet og formidle deres nøglebudskaber på en spændende måde. Vi har også hjulpet enmandshærer som Morten Münster nå toppen af ​​iTunes med et legende og overraskende podcastformat. Og vi vil hellere end gerne skabe den helt rette podcast til dig også.[/vc_column_text][vcex_spacing][/vc_column][vc_column][/vc_column][/vc_row][vc_row column_spacing=”0px”][vc_column][vc_custom_heading text=”Vores hold” google_fonts=”font_family:Quicksand%3A300%2Cregular%2C700|font_style:400%20regular%3A400%3Anormal”][vcex_spacing][vc_column_text]Vi elsker podcast, vi er medieinnovatører og ledere, og vi giver den hele armen og stopper ikke, før alle smiler, når de lytter. Vi glæder os til at samarbejde med dig.[/vc_column_text][vcex_spacing][/vc_column][/vc_row][vc_row column_spacing=”0px”][vc_column width=”1/3″][vc_column_text]

# Anders Guldberg,
storyteller, podcast producer
& founder of KhAg – Podcast Made By

# Mathias Lyhne
– sound design & editor

[/vc_column_text][vcex_spacing][/vc_column][vc_column width=”1/3″][vc_column_text]

# Maria Lorentsen
– journalist
& podcast producer

# Kasper Lindquist
– digital strategist

[/vc_column_text][vcex_spacing][/vc_column][vc_column width=”1/3″][vc_column_text]

# Solveig Wisbech Poulsen
– journalist

[/vc_column_text][vcex_spacing][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][/vc_column][/vc_row]